Primera jornada de feina a Alemanya

Primera jornada de feina a Alemanya

Els jugadors convocats per a l’estada a Baden-Württemberg han completat les sessions de matí i de tarda

Primer contacte amb terres alemanyes. Aquest dijous, els jugadors convocats per a l’estada a Baden-Württemberg han completat la primera jornada de feina a les instal·lacions del SV Aasen, amb un dia amb doble sessió d'entrenaments. 

El del matí, amb carrega física i de pilota i que ha servit per tal que els blaugranes segueixin assimilant conceptes. El de la tarda, una mica més suau. 

Ara l'equip descansarà i aquest divendres tornarà a la feina novament amb entrenaments de matí i de tarda. Dissabte espera l'Stuttgart, a partir de les 18 hores, en el tercer amistós d'aquesta pretemporada.

Cal recordar que Ronald Koeman ha decidit comptar amb els següents 25 futbolistes, tenint en compte les absències d’Èric Garcia, Pedri i Mingueza, que es troben als Jocs Olímpics de Tòquio: Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Memphis, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Demir, Gavi, Nico, Comas, Balde, R. Manaj i Mortimer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut