Dotze debutants culers

Dotze debutants culers

Balde, Yusuf Demir, Jordi Escobar, Peque Polo, Comas, Ramos Mingo, Gavi, Matheus Pereira, Igor Gomes, R. Manaj, M. N’diaye i Mortimer han disputat els seus primers minuts amb el primer equip

El duel contra el Gimnàstic de Tarragona ens ha deixat una gran notícia en forma de debuts: fins a 12 jugadors s’han estrenat amb el primer equip blaugrana en aquest primer partit de pretemporada.

El matx d’aquest dimecres ha estat el primer amb el primer equip –tot i que no en partit oficial- per a Balde, Yusuf Demir, Jordi Escobar, Peque Polo, Comas, Ramos Mingo, Gavi, Matheus Pereira, Igor Gomes, R. Manaj, M. N’diaye i Mortimer. Jugadors molt joves i gairebé tots ells formats a la Masia, excepte d’alguns com Yusuf, que ha arribat aquest estiu procedent del Rapid de Viena.

Cal destacar l’actuació de Rey Manaj, que ha debutat amb un espectacular hat-trick: golàs per obrir la llauna, gran gol també amb el pit i finalment, el tercer de penal per tancar la golejada al darrer minut.

Peña, Abe i Collado, repeteixen presència 

A més, també han tingut minuts altres joves com Iñaki Peña –qui ja va debutar a la pretemporada passada, precisament contra el Nàstic– o Hiroki Abe, que havia debutat en un amistós contra el Cartagena el 2019. També Álex Collado (autor del segon gol), que a part d’haver disputat ja diversos amistosos a pretemporades anteriors amb el primer equip, també ha debutat en partit oficial (a la Lliga 2018/19 i també a la 2019/20).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut