23 convocats per al primer test de la pretemporada

23 convocats per al primer test de la pretemporada

El partit contra el Nàstic de Tarragona es podrà seguir en directe per Barça TV+ a partir de les 19 hores

Arriba la primera pedra de toc per al Barça 2021/22 en format de partit amistós. Aquest dimecres, a les 19 hores, els homes de Koeman es veuran les cares amb el Nàstic de Tarragona, de Primera RFEF, a l’estadi Johan Cruyff, tal i com va passar la temporada passada, quan els blaugranes es van imposar per 3 a 1 amb gols de O. Dembélé, Griezmann i Coutinho.

I, per aquest primer duel, el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 23 futbolistes: Dest, Piqué, Pjanic, Riqui Puig, Neto, S. Roberto, Umtiti, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Demir, Ramos Mingo, Gavi, Comas, Escobar, Balde, Matheus Pereira, Igor Gomes, Peque Polo, R. Manaj, M. N’diaye, Hiroki, Mortimer. El reusenc Sergi Roberto ha rebut l’alta mèdica després de la lesió que va patir a finals de la temporada passada i està disponible per jugar aquest vespre. El jugador del Barça B Nico González no entra a la llista de convocats per al partit a causa d’una indisposició gàstrica.

A banda de viure'l des de l'Estadi Johan Cruyff, el duel contra el Nàstic es podrà veure en directe arreu del món a través de Barça TV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya, a través de les plataformes televisives de subscripció.

Sessió d’activació al matí

Aquest dimecres al matí els homes de Ronald Koeman han fet una sessió d’activació prèvia per acabar de perfilar els detalls de cara a l’estrena d'aquesta pretemporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut