Memphis Depay, ‘on fire’ amb els Països Baixos

Memphis Depay, ‘on fire’ amb els Països Baixos

El nou jugador del Barça suma dos gols i una assistència amb el combinat ‘oranje’ i és un dels jugadors més en forma de l’Eurocopa

Memphis Depay és l’home de moda. El seu recent fitxatge pel FC Barcelona està venint acompanyat d’un gran rendiment amb els Països Baixos a l’Eurocopa, on ja suma dos gols i una assistència. La seva selecció ha guanyat els tres partits de la fase de grups i ja espera rivals als vuitens de final.

28 gols i 22 assistències

Sota les ordres de Ronald Koeman ja era un titular habitual a la selecció, rol que ha mantingut amb Frank de Boer, qui el fa jugar en la posició de ‘9’ però amb una certa llibertat de moviments. D’aquesta manera, Memphis Depay va assolir aquest dimecres el seu 28è gol amb els Països Baixos, arribant a la cinquantena de gols amb participació directe del jugador culer: 28 gols i 22 assistències en 67 compromisos amb l’‘oranje’.

Un rècord a l’abast de molt pocs

Contra Macedònia del Nord Memphis Depay va signar un gol i una assistència, cosa que ja havia fet en un mateix partit al Mundial 2014. D’aquesta manera, s’ha convertit també en el segon futbolista de la història de la selecció neerlandesa en signar gol i assistència tant en un partit d’Eurocopa com de Mundial. El primer en fer-ho va ser Wesley Sneijder a l’Eurocopa 2008 i el Mundial 2010.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut