Mingueza, cridat per la selecció espanyola

Mingueza, cridat per la selecció espanyola

El defensa del Barça, que aquest dimarts va participar en l’amistós contra Lituània, es quedarà a la concentració de la selecció espanyola per formar part de la bombolla paral·lela

Fins a onze futbolistes sub-21 que van ser convocats per jugar el partit amistós d’aquest dimarts contra Lituània, i que va acabar amb victòria de la Roja (4-0), es quedaran concentrats a Las Rozas per formar part de la bombolla paral·lela de la selecció espanyola absoluta. I, entre els escollits, hi ha el jugador del Barça Òscar Mingueza

Un grup internacional, format per Álvaro Fernández, Marc Cucurella, Bryan Gil, Juan Miranda, Gonzalo Villar, Pozo, Brahim, Zubimendi, Yeremy Pino, Javi Puado i el mateix Mingueza, que entrenarà aquests dies sota les ordres de Luis Enrique Martínez.

Aquests onze futbolistes s’uniran a Rodrigo Moreno, Pablo Fornals, Carlos Soler, Brais Méndez, Raúl Albiol i Kepa Arrizabalaga, que van ser cridats per formar aquesta bombolla paral·lela, creada en previsió de les possibles conseqüències de cara a l’Eurocopa pel positiu per Covid-19 de Sergio Busquets i Diego Llorente. 

Debutant Mingueza

El blaugrana va disputar contra Lituània els seus primers minuts amb la selecció espanyola absoluta. Va ser titular i va jugar els 90 minuts en el triomf a Butarque (Leganés) per 4-0.

mini_image_2021-06-08_23-11-36
FOTO: RFEF

Després del partit, i en declaracions a RAC1, el jove jugador va analitzar el seu debut, tot i ser conscient de les circumstàncies, però també la seva temporada al Barça.

El de Santa Perpètua de Mogoda va comentar que "en l'àmbit esportiu, ha estat el millor any de la meva vida", a banda d’afegir: "Estic molt agraït a tots els que han confiat en mi. Espero poder continuar ajudant el màxim possible".

Renovat fins al 2023

El passat mes d'abril, el FC Barcelona va fer efectiva l'opció d'extensió del contracte d'Òscar Mingueza, que continuarà vinculat al Club fins al 30 de juny de 2023. El jugador va signar l'extensió del seu contracte en un acte amb el president Joan Laporta. La clàusula de rescissió del jugador és de 100 milions d'euros.

Aquesta temporada 20/21, i tot i la seva joventut, Mingueza ha disputat 39 partits amb el primer equip: 27 a la Lliga, 5 a la Copa, 5 a la Champions i els 2 de la Supercopa d'Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut