Òscar Mingueza disputa els 90 minuts de la semifinal de l'Europeu sub-21

El defensa blaugrana ha disputat tot el matx semifinals en la derrota de la selecció espanyola davant Portugal (0-1)

El blaugrana Òscar Mingueza ha disputat aquest dijous els 90 minuts en la derrota de la selecció espanyola sub-21 per la mínima davant Portugal (0-1), corresponent a les semifinals de l'Europeu sub-21. Mingueza ha completat una bona actuació, essent un dels referents defensius del combinat de Luis de la Fuente.

Portugal s'ha avançat en el minut 80 després d'un partit molt igualat i vibrant, amb ocasions pels dos conjunts. El defensa culer també disputar els 90 minuts en el triomf contra Croàcia per 2-1. El duel d'aquest dijous, disputat a Maribor, ha deixat el combinat espanyol a les portes la gran final. Una final que disputarà Portugal amb el vencedor de Holanda-Alemanya.