Miranda es queda al Betis

Miranda es queda al Betis

El FC Barcelona ha decidit no exercir l’opció de pròrroga del contracte del jugador

El FC Barcelona ha decidit no exercir l’opció de pròrroga del contracte del jugador Juan Miranda, que es queda al Real Betis Balompié, equip on ha jugat aquesta temporada en qualitat de cedit. El Club es reserva un 40% dels drets d’una futura venda, així com un dret de tempteig per a la seva reincorporació.

Cal recordar que Juan Miranda va arribar al Barça el 2014 en edat cadet procedent del Betis. Progressivament va anar pujant de categories fins arribar al filial blaugrana i, posteriorment, va gaudir d’alguns minuts i convocatòries amb el primer equip, el curs 2018/19.

Va debutar el 31 d’octubre del 2018 amb el primer equip en el partit d’anada de l’eliminatòria de la Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa. Miranda, a més, va disputar un partit de la UEFA Champions League contra el Tottenham i va entrar en quatre convocatòries del primer equip a la Lliga.

22 partits al Betis

El curs 2019/20 Miranda va marxar cedit al Schalke 04, en en el qual va jugar 11 partits a la Bundesliga. Aquest curs 2020/21 ha jugat cedit al Betis, amb qui ha disputat un total de 22 partits i ha fet un gol i dues assistències.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut