Griezmann, guanyador del millor gol del mes de maig
Ofert per

Griezmann, guanyador del millor gol del mes de maig

L'acció del francès contra l'Eibar, en l'última jornada de la Lliga, ha estat la més votada pels usuaris del web oficial del FC Barcelona

Punt i final al mes de maig. Un mes que ha significat, també, la finalització de la temporada 2020/21. En aquest tram de la competició, però, hem tingut temps encara de gaudir de gols màgics. Com, per exemple, el que va fer Antoine Griezmann en la victòria del Barça contra l'Eibar, a Ipurua, en l'última jornada de Lliga (0-1). 

Un autèntic golàs, amb una rematada acrobàtica de primeres, que es va colar al fons de la xarxa. Acció que ha guanyat el 'Goal of the Month' del mes de maig, ja que ha estat la més votada pels usuaris de tots els dominis del FC Barcelona. El recordes?

 

Aquesta brillant jugada s'ha imposat al gol de falta de Messi contra el València (2-3), a la diana que va marcar el mateix jugador argentí contra el Celta al Camp Nou (1-2) i al gol de Dembélé al camp del Llevant (3-3).

 

Així doncs, es tanca la temporada per al 'Goal of the Month', una iniciativa que vol buscar el millor gol anotat entre quatre propostes. Cada mes, els fans han votat per la seva preferida i han pogut guanyar una samarreta signada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut