Lenglet, Griezmann i Dembélé, primers culers a l'Eurocopa

Lenglet, Griezmann i Dembélé, primers culers a l'Eurocopa

Els tres francesos formen part de la convocatòria de Deschamps per afrontar el torneig de seleccions del proper estiu

S'apropa l'Eurocopa i amb ella, les primeres convocatòries oficials. Els primers culers confirmats per al gran torneig de seleccions són els francesos, quan aquest dimarts Didier Deschamps ha donat a conèixer la llista de 26 convocats. En ella hi són els barcelonistes Clément LengletAntoine Griezmann i Ousmane Dembélé, que representaran als vigents campions del món i subcampions d'Europa amb França.

Al llarg dels propers dies, s'aniran confirmant la resta de convocatòries on s'hi esperen diversos jugadors culers més. Qui no podrà estar és Ter Stegen, que ja va confirmar dilluns a les seves xarxes socials que no disputarà l'Eurocopa amb Alemanya degut a que serà sotmès a un procediment terapèutic en el tendó rotulià.

Aquest estiu, també Copa Amèrica

A part de l'Eurocopa, aquest estiu també toca que es disputi la Copa Amèrica, on també s'hi espera que hi hagi representació culer. Les convocatòries de les seleccions sud-americanes es donaran a conèixer també durant les properes setmanes, però abans de la Copa Amèrica, tindran lloc dos partits més d'eliminatòries sud-americanes per al Mundial de 2022, per als quals Messi ha estat convocat amb Argentina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut