Llevant - Barça: Es complica la Lliga (3-3)

Els llevantinistes remunten el marcador fins en dues ocasions i deixen als culers sense un triomf clau per al desenllaç del campionat

Es complica la Lliga. Els culers han empatat al Ciutat del València (3-3) davant el Llevant i s'escapen les opcions de poder atrapar al líder a la classificació. Els culers s'han avançat amb dos gols de Messi i Pedri a la primera part i de Dembélé a la segona, però els locals han reaccionat fins ens dues ocasions per igualar el matx.

El Barça ha sortit força endollat al matx amb dues bones ocasions de Pedri: la primera, amb un xut creuat que ha sortit fora per poc, i la segona, amb una gran assistència enrere de De Jong per al canari, però el xut l'ha aturat de manera providencial Aitor. A poc a poc, el Llevant ha intentat reaccionar amb tímides arribades, però sense problemes per a Ter Stegen.

Messi obre la llauna

Quan el partit semblava més equilibrat, ha estat quan ha aparegut el de sempre per desequilibrar-ho. Centrada de Jordi Alba des de l'esquerra que toca en un defensa i la pilota li cau a Messi, que amb una bona volea dins l'àrea, ha anotat el primer (0-1, min. 25). Amb el gol, el domini ha tornat a ser visitant i primer Alba i després Messi, a punt han estat de marcar. Però ha estat Pedri qui, finalment, ha obtingut el premi a la insistència. Bona assistència de Dembélé des de la dreta i gol del canari a porta buida (0-2, min. 36), marcador amb el qual s'arribaria al descans.

Bogeria de gols

Tot i el bon marcador per als culers, un gran inici de segona part del Llevant ha igualat el marcador en només dos minuts: primer Melero de cap (1-2, min. 57) i tot just després, Morales, amb una gran canonada creuada, ha igualat el matx (2-2, min. 59). Malgrat els grans minuts dels granota, el Barça ha reaccionat ràpidament i només cinc minuts després, Dembélé tornava a avançar als de Koeman amb una magnífica definició (2-3, min. 64).

Nova reacció local

Tot i així, el conjunt de Paco López no ha desistit i ha tornat a igualar de nou. Bona centrada de Toño des de l'esquerra i Sergio León, de primeres, ha anotat el tercer (3-3, min. 83). Ja a contracorrent, el Barça ho ha intentat fins al final, però el marcador no s'ha mogut. Finalment, empat i la Lliga que es complica per al Barça.