10 anys de la Lliga al Ciutat de València

10 anys de la Lliga al Ciutat de València

Els culers tornen a visitar el Llevant exactament una dècada després d'aconseguir el títol de Lliga del curs 2010/11

El Barça visitarà el Llevant aquest dimarts (22.00 hores) en una data molt especial. Aquest 11 de maig es compleixen 10 anys des que els culers van assolir el títol de Lliga 2010/11 concretament al mateix escenari: el Ciutat de València.

Una dècada després, els culers buscaran un triomf a Orriols que els permeti seguir amb opcions de ser campions de Lliga. Cal recordar que els blaugrana són tercers actualment a dos punts del líder, l'Atlètic de Madrid, i queden només tres jornades per finalitzar el campionat.

Aquell títol del 2011 va ser la tercera Lliga consecutiva del Barça de Pep Guardiola, i es va concretar en un partit corresponent a la 36a jornada davant el Llevant a València, exactament igual que el d'aquest dimarts. 

Messi, Busquets i Piqué ja hi eren 

Els tres capitans actuals del primer equip, Leo Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué, ja van jugar en aquell partit al Ciutat de València. Aquella nit, els culers van sortir amb Valdés, Alves, Mascherano, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi, Keita, Villa, Messi i Afellay, mentre que a la segona part van entrar Fontàs i Pedro. 

Com ja havien aconseguit sis anys abans, a la Lliga 2004/05, els culers es van proclamar campions de Lliga amb un 1-1 a territori llevantinista. Keita, amb una bona rematada de cap, va situar el 0-1 als 28 minuts de joc, però Caicedo va empatar per part local. Un marcador que ja no es tornaria a moure i donaria el títol als barcelonistes.

llevantlligabbva_pic_llevant-fcb9

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut