La convocatòria del Llevant - FC Barcelona

La convocatòria del Llevant - FC Barcelona

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per jugar contra el Llevant aquest dimarts a les 22 hores

Després dels resultats d’aquest cap de setmana, la Lliga segueix més viva que mai i el Barça afronta les tres jornades que queden amb tot per decidir.

 La primera pedra de toc serà el Llevant de Paco López, que arriba a la cita després d’empatar a dos contra l’Alabès. Els granota són 14ens a la taula, amb 39 punts, i tenen molt a prop l’objectiu de la permanència.

 

Per aquest partit, Koeman ha facilitat aquest dilluns al matí la llista de 23 convocats, els mateixos que contra l’Atlètic de Madrid. Es tracta de Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Coutinho i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns al matí, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el Llevant i abans de viatjar aquest dimarts al matí cap a València. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, amb Sergio entrenant amb el grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut