FC Barcelona - Atlètic de Madrid: Oportunitat perduda (0-0)

FC Barcelona - Atlètic de Madrid: Oportunitat perduda (0-0)

Els blaugrana no aconsegueixen superar el mur matalasser i deixen escapar una oportunitat per situar-se líders

Topen amb el mur matalasser. El FC Barcelona no ha pogut marcar en el partit directe per al liderat de la Lliga contra l’Atlètic de Madrid (0-0). Un duel en el qual els porters Ter Stegen i Oblak han estat clars protagonistes del matx, amb grans aturades que han evitat qualsevol opció de gol dels dos conjunts. 

Ocasions clares per als dos equips

L’Atlètic de Madrid ha firmat la primera arribada de perill del matx, en una centrada del conjunt matalasser i un posterior xut de Lemar. El Barça ha buscat els espais tocant la pilota, però ha estat el conjunt matalasser qui ha protagonitzat les primeres ocasions de perill tot i el domini de pilota culer. 

Salvador Ter Stegen

Una primera meitat en la qual Lemar ha hagut d’abandonar el partit i per part blaugrana Sergio, als 30 minuts de joc, tampoc ha pogut seguir al partit i Ilaix Moriba l’ha substituït. Ter Stegen ha salvat una gran ocasió de Luis Suárez. Leo Messi ha respòs amb una gran acció individual que Oblak ha salvat de manera providencial. En el tram final de la primera meitat Ter Stegen ha estat un dels protagonistes, salvant als de Ronald Koeman en tres ocasions.

Perill sense gol

A la represa el Barça ha tingut una gran ocasió de gol, en què Lenglet no ha pogut rematar de cap per ben poc. Amb el pas dels minuts els blaugrana han protagonitzat les arribades de perill. També Leo Messi ha estat a punt de perforar la porteria d’Oblak en un llançament de falta que el porter del conjunt matalasser ha enviat a córner. 

El Barça ho ha seguit intentant i Araujo ha enviat la pilota al fons de la porteria en una rematada de cap, però la jugada ha estat invalidada per fora de joc. En els darrers compassos del matx Dembélé i Griezmann han tingut dues arribades de perill respectivament, sense fortuna de cara a porteria. Amb aquest empat sense gols el Barça es manté segon amb 75 punts, a dos de l'Atlètic de Madrid i amb el Reial Madrid tercer amb 74 amb un duel per disputar, el d'aquest diumenge contra el Sevilla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut