La convocatòria del Barça-Atlètic de Madrid

La convocatòria del Barça-Atlètic de Madrid

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per jugar contra els de Simeone aquest dissabte a les 16.15 hores

Arriba un dels partits més importants de la temporada, la visita de l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. Aquest cop a la jornada 35 de Lliga i amb el títol per decidir, ja que els de Simeone estan dos punts per sobre dels blaugrana a la classificació, per tant, una victòria del Barça faria que els de Ronald Koeman sobrepassessin als matalassers a la taula.

Per aquest partit, Koeman ha facilitat aquest divendres al matí la llista de 23 convocats amb la novetat de Braithwaite, que ha rebut l’alta mèdica de la seva lesió al turmell dret.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Coutinho i Ansu Fati mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica. 

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres al matí els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra l’Atlètic de Madrid. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut