Segueix la ratxa de Griezmann

Segueix la ratxa de Griezmann

El francès ha participat en 31 gols aquesta temporada (19 gols i 12 assistències) i està en un gran estat de forma

Antoine Griezmann continua en ratxa. El davanter francès ha marcat 19 gols aquesta temporada en totes les competicions, que sumat a les 12 assistències que acumula, ha participat en un total de 31 gols. Unes xifres espectaculars que el situen com a segon màxim golejador de l'equip, només superat per Leo Messi.

Amb el seu gol contra el València en el triomf a Mestalla (2-3), Griezmann ja ha marcat 12 gols a la Lliga aquesta temporada, tres més que el curs passat a falta encara de quatre jornades. A més, tres a la Copa del Rei, dos a la Champions i dos a la Supercopa d'Espanya que fan un total de 19 dianes. A més, és l'únic jugador de la plantilla que ha marcat en les quatre competicions disputades aquesta temporada.

5 gols en els últims 5 partits

A més, el '7' blaugrana està en ratxa en l'últim mes, i en els darrers cinc partits, ha marcat cinc gols: gol contra l'Athletic a la final de Copa, gol contra el Getafe, doblet contra el Vila-real i el gol de diumenge davant el València. Només en la derrota contra el Granada es va quedar sense veure porteria el davanter francès. 

Un 2021 espectacular

Cal destacar que Griezmann està completant un any 2021 brutal, on suma un total de 14 gols i 9 assistències en totes les competicions. I només portem quatre mesos! Que continuï la ratxa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut