Els gols decisius de Griezmann

Els gols decisius de Griezmann

Amb el doblet contra el Vila-real, el davanter francès supera els 250 gols com a professional i continua en ratxa aquest 2021

Antoine Griezmann continua en un gran estat de forma. El francès va tornar a veure porteria per tercer partit consecutiu i a més ho va fer amb un espectacular doblet a La Ceràmica, clau per aconseguir remuntar i emportar-se els tres punts davant el Vila-real.

Els dos gols del francès el situen ja amb 11 dianes aquest curs a la Lliga, 18 a totes les competicions, a part d'11 assistències. A més, Griezmann està completant un 2021 espectacular, on suma 13 gols i 9 assistències en totes les competicions. Només Messi i Gerard Moreno han aconseguit més gols+assistències aquest any. 

A més, el doblet contra el Vila-real va servir també perquè superés els 250 gols com a professional, arribant als 251: 53 gols a la Reial Societat, 130 a l'Atlètic de Madrid, 33 al Barça i 35 amb la selecció francesa. 

Gols decisius 

Un total de 19 dels 33 gols de Griezmann com a culer han servit per posar al Barça per davant, i set han servit per empatar el duel. És a dir, la gran majoria dels gols del francès són importants per al desenllaç del partit. 

En total, dels 33 gols que ha marcat com a culer en 93 partits, 13 han estat al Camp Nou, 16 com a visitant i quatre en camp neutral. A més, cal recordar que el curs passat ja va marcar un golàs de vaselina al camp del Vila-real, i que a més, va ser escollit com el millor gol de la temporada per als fans. 

Gols a totes les competicions

El '7' barcelonista és també l'únic jugador de la plantilla que ha marcat en les quatre competicions disputades aquesta temporada. Griezmann ha marcat a la Lliga (11 gols), a la Champions (2), a la Copa del Rei (3) i a la Supercopa (2). D'altres, com Messi, Dembélé i Braithwaite, han marcat a totes menys a la Supercopa, mentre que De Jong també ha anotat a totes aquest curs menys a la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut