Messi i Piqué: 500 partits junts

Messi i Piqué: 500 partits junts

Amb el duel contra el Getafe, els dos culers han coincidit en un total de 500 partits durant les 13 temporades que porten junts

Un nou partit del Barça amb Piqué i Messi sobre la gespa... i ja van 500. Tant el davanter l'argentí com el central han estat titulars aquest dijous davant el Getafe al Camp Nou i han arribat al partit número 500 que juguen tots dos junts. Una fita històrica, només superada pels 560 que sumen el propi Messi i Sergio Busquets.

Leo Messi i Gerard Piqué acumulen 13 temporades junts al primer equip (des del curs 2008) i des de llavors, són 500 els partits en els que han coincidit, ja bé de titulars o de suplents. 

mini_madridlligabbvamiguel_pic_fcb-realmadrid91

Els 500 partits es desglossen de la següent manera: 320 a la Lliga, 104 a la Champions, 56 a la Copa, 14 a la Supercopa d'Espanya, dos a la Supercopa d'Europa i quatre al Mundial de Clubs.

El primer partit, contra el Racing

El primer cop que Gerard Piqué i Leo Messi van coincidir en un partit com a culers va ser a l'estiu del 2008, en la segona jornada del campionat de Lliga. El Barça rebia al Racing de Santander al Camp Nou en un matx on Piqué va ser titular i Messi va entrar als 58 minuts de joc substituint a Keita. Des de llavors, 500 partits i 30 títols guanyats junts. I la història continua...

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut