La convocatòria per rebre el Getafe

La convocatòria per rebre el Getafe

Dembélé, amb molèsties al pubis, és baixa d’última hora per al partit d’aquest dijous al Camp Nou (22 hores)

Tot a punt per al FC Barcelona – Getafe de la jornada 31 de la Lliga. Els de Ronald Koeman s’enfronten contra el conjunt de Bordalás aquest dijous, a les 22 hores al Camp Nou, amb l’objectiu de sumar els tres punts i seguir depenent d’ells mateixos per guanyar la competició domèstica. 

Així doncs, després de guanyar la Copa el passat dissabte contra l’Athletic Club, l’equip blaugrana torna a activar el xip de la Lliga. I, per aquest difícil duel, Koeman ha convocat 23 jugadors. La llista la formen Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Messi, Riqui Puig, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix Moriba, O. Mingueza, Konrad i Arnau Tenas. 

Neto, Ansu Fati, Coutinho, Braithwaite i Dembélé són baixa per lesió.

Dembélé, amb molèsties al pubis

Aquest dijous s’ha conegut que el jugador del primer equip Ousmane Dembélé serà baixa per al partit d’aquest dijous contra el Getafe per unes molèsties al pubis. La seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Aquesta temporada, el francès ha jugat 38 partits en totes les competicions: 24 a la Lliga, 6 a la Copa, 6 a la Champions i els 2 de la Supercopa d’Espanya. En aquests 38 partits, Dembélé ha marcat un total de 10 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut