Les dades que has de conèixer del Barça - Getafe

Les dades que has de conèixer del Barça - Getafe

El conjunt blau visita el Camp Nou aquest dijous, en partit de Lliga

El FC Barcelona torna a la competició domèstica després de proclamar-se campió de la Copa del Rei. I l'equip amb el qual es veurà les cares serà el sempre complicat Getafe, que visita el Camp Nou aquest dijous (22 hores).

Així doncs, analitzem la prèvia d'aquest duel amb les següents dades i estadístiques que s'han de conèixer:

Precedents

El Barça acumula 15 enfrontaments com a local a la Lliga sense perdre contra el Getafe, amb 4 empats i 11 victòries. L'última, la temporada passada, amb gols de Griezmann i Sergi Roberto (2-1).

Malgrat tot, els de Koeman van caure per 1-0 en el partit de la primera volta jugat a Getafe. L'estadística positiva, però, és que els blaugranes mai han perdut els dos partits d'una mateixa campanya de la Lliga contra els blaus.

Aquest partit de la jornada 6, i que va decidir Mata de penal, ha estat, de moment, l'única victòria de José Bordalás contra el Barça en nou enfrontaments.

El Camp Nou, escenari a batre

Aquesta temporada, el Camp Nou està sent un estadi difícil de batre per als rivals. A la Lliga, de fet, l'únic equip que ha aconseguit guanyar ha estat el Reial Madrid, en el triomf blanc per 1-3 de l'octubre passat. Així doncs, i en total, el Barça acumula en la competició domèstica 10 victòries, 4 empats i aquesta única derrota com a local.

L'estadística golejadora, oposada

En aquesta jornada s'enfronten l'equip més golejador de la Lliga, el Barça (69 gols a favor), contra el conjunt que menys gols ha anotat, que és el Getafe (22 gols, empatat amb l'Eibar).

mini_2020-10-18 OTRO GETAFE-BARCELONA 15

Contra el Getafe, Messi ha marcat un total de 13 gols en 23 partits de Lliga. Encara que, de tota manera, el seu gol més recordat va ser a la Copa del Rei, amb el gol a l'estil Maradona que va donar la volta a el món.

Les dades del rival

Aquest curs no està sent molt bo per al Getafe, que suma 31 punts en 31 partits. Amb 7 victòries, 10 empats i 14 derrotes, ocupa la 15a posició de la taula, a 4 punts del descens.

A més, fa sis partits que no guanya. Concretament des del 27 de febrer, contra el València (3-0).

Amb urgències en la classificació, doncs, aquestes dades encara el fan més perillós del que és habitual. Mata i Àngel, amb cinc gols cadascun, són els seus màxims anotadors.

Els exblaugranes de la plantilla

Aquesta està sent la segona temporada al Getafe de Marc Cucurella, un dels fixos en els esquemes de José Bordalás. El futbolista d'Alella ha disputat 30 partits de Lliga aquest curs, amb 3 gols i 1 assistència, i és un dels pilars en la creació ofensiva.

També tornarà al Camp Nou Carles Aleñá, que aquest mercat d'hivern va ser cedit pel Barça al Getafe fins a final de temporada. En aquests mesos, Aleñá ha jugat 15 partits, en els quals ha marcat 1 gol i ha fet 2 assistències.

mini_FCBarcelona-FCDinamodeKiev2-1J03UEFAChampionsLeague20202021_pic_2020-11-04barcelona-dinamokiev79

A la plantilla, però, també hi ha un altre jugador que ha passat pel futbol base blaugrana. Es tracta de Take Kubo, cedit actualment al Getafe pel Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut