Debut agredolç en un Clàssic de Mingueza, Araujo i Ilaix

Els tres futbolistes han completat un bon partit tot i la derrota culer

Òscar Mingueza, Ronald Araujo i Ilaix Moriba s'han estrenat en un Clàssic. Malauradament, ha estat un debut agredolç per a tots ells. Els tres han completat un gran partit però tornen a casa amb una ajustada derrota (2-1).

Mingueza: gol i líder en recuperacions

Titular en el seu primer Clàssic, el '28' blaugrana ha estat l'autor de l'únic gol blaugrana després d'una jugada per banda esquerra de Jordi Alba. Minuts després, una nova acció seva ha fregat el 2-2. En defensa se les ha tingut amb un incisiu Vinícius, resolent amb molt bona nota la majoria de les accions en què ha estat involucrat. De fet, ha estat el jugador de camp amb més recuperacions (10).

Araujo: titularitat i solvència defensiva

Acompanyant a Mingueza i Lenglet a l'eix defensiu, el '4' blaugrana ha recuperat la titularitat en detriment d'Antoine Griezmann, fet que ha avançat la posició de De Jong al migcamp. Amb 72 minuts sobre el camp, ha estat absolutament clau en una acció defensiva que ha estat a punt de culminar Benzema en el 3-1. Ràpid i dominant en el joc aeri, és una garantia de solvència defensiva.

Ilaix Moriba: a un pas de l'heroïcitat

Com en els darrers partits, Ilaix Moriba ha exercit de revulsiu. I a Valdebebas ho ha estat més que mai. Primer ha amenaçat amb un xut des de la frontal que ha marxat alt. I en el temps de descompte, una rematada seva s'ha estavellat al travesser. Si arriba a entrar, Ilaix Moriba s'hauria endut totes les portades d'aquest diumenge. Hi ha migcampista per anys...