Koeman: “El Clàssic no és decisiu, queda molta Lliga”

Koeman: “El Clàssic no és decisiu, queda molta Lliga”

El tècnic blaugrana ha destacat que “cal mantenir les coses bones que estem fent darrerament tot i tenir al davant el Reial Madrid”

“L’equip està amb molta confiança i hem obtingut bons resultats darrerament i demà hem de seguir amb això”, ha assegurat Ronald Koeman en la roda de premsa prèvia al Clàssic d’aquest dissabte (21 hores). A més, el tècnic blaugrana ha destacat que el partit de demà “no és decisiu, queda molta Lliga però si que aportarà molta moral per afrontar el que queda”.

Koeman ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del Real Madrid-Barça des de les instal·lacions de CASA SEAT. Per primer cop, aquest espai dedicat a la innovació i a la mobilitat que la casa automobilística té a Barcelona, ha acollit la roda de premsa del tècnic blaugrana que, seguint les recomanacions sanitàries s’ha realitzat en un format digital.

Així mateix, CASA SEAT també acollirà la retransmissió del programa ‘Barça LIVE’ del Clàssic. Un contingut original del FC Barcelona que a través del seus presentadors segueix i narra en directe el que succeeix durant el partit. Aquesta col·laboració s’emmarca dins l’aliança global entre el Barça i CUPRA, que és partner oficial d’Automoció i Mobilitat del Club.

Com arriba l’equip

“L’equip està amb confiança i hem obtingut bons resultats darrerament”.

“Els dos lluitem pel màxim, que és guanyem la Lliga”.

“Els jugadors porten molts partits i és important tenir frescor per afrontar un final de Lliga emocionant amb els tres equips de dalt amb opcions al títol”.

“L’equip ha millorat, tot i que en el partit de la primera volta no vam fer un mal partit. Vam perdre’l a la segona meitat”.

“Hem millorat en atac i en defensa, canviant sistemes i agafant bona forma. Demà hem de fer les coses com les estem fent tot i tenir el Reial Madrid al davant”.

La importància del Clàssic

“El resultat de demà no és decisiu, encara falten moltes jornades i amb partits complicats”.

“Qui guanyi demà si que obtindrà molta moral pel que queda de Lliga”.

El rival

 “Un Clàssic és un partit diferent a la resta. El Barça està bé i porta una trajectòria important de molts punts aconseguits i és quelcom molt positiu. I el Reial Madrid han tingut crítiques excessives, ja que estan vius a la Champions i estan lluitant per guanyar la Lliga”. 

“És un equip que ha jugat amb diversos sistemes. La nostra feina és preparar el partit en qualsevol sistema”.

El retorn de Piqué i Sergi Roberto

“Són dos jugadors importants, no tan sols per la seva qualitat sinó que també per la seva personalitat i més en un partit com demà”.

“Piqué és un jugador que per ser capità i per la seva personalitat és important en aquests partits”.

“Els dos jugadors estan físicament bé i molt il·lusionats per demà”.

Leo Messi

“Necessitem al millor Messi, però també al millor Barça. Hem d’estar bé i fer les coses bé, per al nostre atac, les passades i les oportunitats creades el necessitem”.

Les baixes

“Sergio Ramos i Varane són baixes importants per al Reial Madrid, perquè són dos centrals molt bons i un d’ells és el seu capità, però contra el Liverpool ja van demostrar que tenen grans jugadors que el poden suplir. A més, nosaltres també hem tingut i tenim baixes”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut