Messi podria igualar els Clàssics de Ramos

Messi podria igualar els Clàssics de Ramos

El capità del Reial Madrid, que ha jugat 45 Clàssics, podria perdre’ls el duel de l’Alfredo di Stéfano per una lesió al bessó

Lionel Messi podria aconseguir, aquest cap de setmana, un altre rècord: el del jugador de la història amb més Clàssics oficials jugats, igualant els 45 de Sergio Ramos. I és que el capità del Reial Madrid, amb una lesió al bessó, no va jugar el partit de Champions del dimarts passat i també té molt complicat arribar al duel d’aquest dissabte.

Així, si Messi juga a l’Alfredo di Stéfano també en sumarà 45 i compartirà la primera posició d’una llista on per sota hi apareixen Paco Gento, Manolo Sanchís i Xavi Hernández, amb 42. 

A més, si l’argentí juga aquest dissabte, igualarà Xavi com a jugador blaugrana amb més Clàssics de la Lliga, amb 29. 

La possible baixa de Ramos

El capità del Madrid va tornar de la concentració amb la selecció espanyola amb una lesió al bessó. Tot i que no s’ha confirmat el temps de baixa, està pràcticament descartada la seva participació en el partit. Si no juga, serà el tercer Clàssic que es perdi des que és jugador del Madrid, el primer a la Lliga. Els dos anteriors són la tornada de les semifinals de la Champions 2010/11 (1-1) i l’anada de les semifinals de Copa 2012/13 (1-1). 

Messi vol ampliar registres

El Barça ha guanyat en cinc de les últimes set visites al Reial Madrid en totes les competicions. Aquest dissabte, vol sumar un nou triomf per seguir lluitant per la Lliga. I els de Koeman comptaran amb el bon estat de forma de Leo Messi, que suma 29 gols aquesta temporada en totes les competicions. 

L’argentí, a més, arriba a aquest partit sent el màxim golejador de la història dels Clàssics, tant en totes les competicions (26) com només en la Lliga (18).

Malgrat tot, suma sis Clàssics consecutius que no veu porteria i, per tant, a l’Alfredo di Stéfano vol trencar la ratxa i marcar contra Courtois.

De moment, ha batut Casillas (en 17 ocasions), Keylor Navas (en 5) i Diego López (en 4). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut