Leo Messi rep un reconeixement de rècord al Camp Nou

Leo Messi rep un reconeixement de rècord al Camp Nou

Minuts abans del Barça-Valladolid ha rebut una rèplica de la samarreta del seu debut, emmarcada i signada per tots els seus companys, en un acte en què també han participat la seva dona i els seus tres fills

Dia de reconeixement cap a la figura de Leo Messi, el jugador de la història del Barça que més vegades ha defensat els colors blaugrana. Si contra l’Osca va igualar els 767 partits de Xavi Hernández, contra la Reial Societat els va superar. Així, en la prèvia del duel contra el Valladolid al Camp Nou, Messi ha estat homenatjat després de l’escalfament per commemorar una fita tan especial. 

Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, els tres capitans del Barça juntament amb Leo Messi, han fet entrega a l’argentí d’una samarreta emmarcada i signada per tots els companys d’equip. Una samarreta especial, perquè és la de la temporada 2003/04, la del debut de Messi amb el primer equip.

Finalitzat el lliurament, la seva dona i els seus tres fills han baixat a la gespa per fotografiar-se amb en Leo. Una foto de família que segur que recordaran amb un somriure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut