Els 22 convocats per visitar Sant Sebastià

Els 22 convocats per visitar Sant Sebastià

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 22 jugadors citats per jugar contra la Real Societat aquest diumenge a les 21 hores

Últim partit abans de l’aturada per seleccions internacionals i una de les proves de nivell de cada temporada, la visita al Real Arena de la Reial Societat.

L’equip d’Imanol Alguacil actualment ocupa la cinquena posició a la taula amb 45 punts i arriba al duel després de quatre partits sense perdre amb tres victòries i un empat.

El tècnic holandès ha facilitat aquest dissabte la llista de 22 convocats després de l’entrenament d’aquest matí 20 de març on s’han exercitat tots els jugadors disponibles a més de S. Roberto, que ha fet part de la sessió amb el grup.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut