Els reptes pendents del Barça

Els reptes pendents del Barça

Falten 13 partits per al final de la temporada 2020/21, amb dos títols en joc

El FC Barcelona ja prepara el final de temporada. Un final en què encara es poden sumar dos títols al palmarès del Club: la Lliga i la Copa. Reptes que el Barça vol lluitar fins al final, amb els 13 partits que queden per disputar-se.

mini_3200x2000-NOTICIA-schedule-MAR_APR_MAY-CAT

El 17 d’abril, la final de Copa

El Barça ja està classificat per a la final de la Copa del Rei, després de la gran remuntada contra el Sevilla al Camp Nou.

Els de Koeman afrontaran aquesta final, que es disputarà a l’Estadi de la Cartuja, amb l’objectiu de sumar la seva Copa número 31. El rival, un Athletic Club que dues setmanes abans haurà disputat la final contra la Reial Societat que no es va poder jugar la temporada passada per culpa de la pandèmia. 

Destacar, a més, que seria la setena Copa del Rei de Messi, Sergio i Piqué. Ronald Koeman, que va guanyar aquest trofeu en l’única temporada que va entrenar al València (2007/08), podria fer un 2 de 2. 

La Lliga, a sis punts del líder

Ara sí, els tres equips que lluiten per endur-se la Lliga ja s’han posat al dia en partits jugats. I després de la victòria de l’Atlètic de Madrid contra l’Athletic Club, els matalassers són líders, a sis punts del Barça i a vuit del Madrid.

Una diferència, doncs, que pot ser retallada per un Barça que no perd des del 5 de desembre, contra el Cadis. Des de llavors, 13 victòries i 3 empats

A més, Barça i Atlètic de Madrid encara s’han de veure les cares. Ho faran el 8-9 de maig, al Camp Nou, en la jornada 35 de la competició.

Pel que fa al calendari, els de Koeman també han de jugar encara contra la Reial Societat (21 de març), el Madrid (10-11 d’abril), el Vila-real (24-25 d’abril) o el València (1-2 de maig), tots quatre a fora de casa. 

L’Atlètic, per la seva part, i a banda de visitar el Camp Nou, també té algun desplaçament complicat, com el del Sevilla, el Betis o l’Athletic Club. El Reial Madrid, l’altre conjunt que també lluita per aconseguir la Lliga, ha de visitar San Mamés o rebre les visites complicades del propi Barça, però també del Vila-real, del Sevilla o del Betis, entre d’altres. 

El Pitxitxi de Messi

A banda del palmarès de l’equip, hi ha un jugador que encara podria fer més gran la seva llegenda. I llegenda és sinònim de Leo Messi. L’astre argentí lluita per assolir el seu vuitè trofeu Pitxitxi, el cinquè de forma consecutiva. Un títol individual que encara faria més ampli el seu rècord, ja que Zarra es col·locaria amb dos per sota de l’argentí. 

Actualment Messi suma 19 gols, un més que Luis Suárez, i lidera la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut