PSG – Barça: Adéu amb el cap ben alt (1-1)

Els culers cauen eliminats de la Champions en un partit on la falta d’encert en atac ha privat als de Koeman d’aconseguir la remuntada

No ha pogut ser. El Barça ha empatat davant el PSG (1-1) al Parc dels Prínceps i cau eliminat als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els culers ho han intentat fins al final, però la falta d’encert en atac ha acabat condemnant als de Koeman.

Domini barcelonista

El Barça ha sortit per totes des del primer minut, i així ho ha demostrat sobre la gespa. Els culers han estat molt superiors en tot moment, dominant la possessió i creant moltes ocasions de gol. Dembélé, molt actiu, ha tingut innombrables ocasions de gol, però s’ha topat amb un bon Keylor sota pals. Tot i així, la sort no ha acompanyat al Barça i un dubtós penal de Lenglet sobre Icardi ha permès a Mbappé avançar al PSG des del punt de penal (1-0, min. 30).

Tot i així, el Barça no ha desistit i ha seguit arribant, i Messi, amb una espectacular canonada des de fora de l’àrea, ha fet trobat el premi del gol (1-1, min. 37). El gol ha esperonat als barcelonistes i Sergio, amb un bon xut llunyà, ha provat fortuna, però de nou s’ha topat amb Keylor. I al darrer minut de la primera meitat, ocasió de luxe per al Barça: penal sobre Griezmann que executa Messi, però el seu llançament l’atura Keylor Navas per marxar 1-1 al descans.

Insistència sense premi

El Barça ho ha seguit intentant amb el mateix domini i intensitat que a la primera meitat, però de nou s’ha topat amb un gran Keylor sota pals. Messi i Dembélé han disposat de bones oportunitats, però sense encert. També un cop de cap de Sergio s’ha trobat amb el porter costa-riqueny.

Koeman ha intentat sacsejar l’equip des de la banqueta donant entrada a Trincao, Braithwaite, PJanic i Ilaix, que ha debutat a la Champions. Tot i així, el gol s’ha seguit resistint i els culers no han pogut culminar amb gol les seves arribades a la porteria rival. Finalment, empat (1-1) a París que permet al PSG classificar-se per a la següent ronda.