Ronald Koeman: “No hi ha res impossible”

Ronald Koeman: “No hi ha res impossible”

El tècnic blaugrana ha destacat que “tot dependrà de l’efectivitat, ja que sempre generem ocasions de perill”

Ronald Koeman ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del PSG-Barça, partit de tornada dels vuitens de final de la Champions. “La remuntada a la Copa ens ha donat molta confiança, però sabem que demà és una situació molt diferent. Tot i així hem de donar-ho tot i tenir efectivitat”, ha explicat el tècnic blaugrana. Repassem el més destacat de la roda de premsa.

Les sensacions

“Tot dependrà de com comencem el partit. Sempre tenim oportunitats per marcar, per tant dependrà de la nostra efectivitat”.

“El partit de Copa ens ha donat confiança, però sabem que demà és una situació molt diferent”.

“El PSG aspira al màxim a la Champions, per tenir oportunitats hem de fer un partit rodó i ho intentarem”.

Plantejament del partit

 “Hem de sortir forts en el partit, fer el nostre joc, crear oportunitats per marcar i si al final del matx tenim la sensació que hem donat el màxim és el més important”.

“Hem de marcar fora de casa i és més complicat, però res és impossible. Sabem qui som i que hem de guanyar, demostrarem un cop més aquesta mentalitat que l’equip ja mostra fa temps”.

“Amb els 22 jugadors convocats podem jugar qualsevol sistema”.

mini_2021-03-09 ENTRENO 31

Les baixes

“És una temporada en què hem tingut tots els jugadors disponibles. Sobretot tenim mala sort amb els centrals. L’equip és fort i tot els canvis hem de seguir endavant i demà ho hem de tornar a demostrar”.

“Hem parlat amb Ronald Araujo i hem analitzat les darreres dues setmanes. Hem forçat una mica el seu retorn i no volem forçar, necessita més entrenaments amb el grup. Si tot va bé podria estar disponible per al dilluns”.

Joan Laporta

 “Té un passat amb Leo i altres jugadors d’aquest equip que és positiu. Per a Leo només ell ha de decidir sobre el seu futur. Esperem que segueixi amb nosaltres”.

“Laporta ha guanyat amb molta diferència. Per al Club és molt positiu tenir un president com ell per treballar i millorar coses pel futur”.

“Conec molt bé Laporta i ha entrat bé, va fer-nos un discurs als jugadors i staff i hi havia bon rotllo. Hem de seguir el camí que hem començat”.

mini_laporta_koeman

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut