Osasuna - FC Barcelona: La ratxa no s'atura (0-2)

Osasuna - FC Barcelona: La ratxa no s'atura (0-2)

El Barça encadena la seva vuitena victòria consecutiva a domicili a la Lliga i continua optant al títol

El FC Barcelona s’ha endut tres punts exigents d’El Sadar. Un gol de Jordi Alba al primer temps i un altre d'Ilaix Moriba prop del final han atorgat la victòria als culers només tres dies després de la gran remuntada contra el Sevilla a les semifinals de Copa. Amb aquest triomf, el conjunt de Ronald Koeman encadena la seva vuitena victòria consecutiva a domicili a la Lliga i manté la seva candidatura al títol i haurà d’estar molt pendent del que passi en el derbi madrileny d’aquest diumenge.

Messi-Alba, eterna connexió

El duel a Pamplona ha arrencat amb un primer avís d’Osasuna. Ter Stegen ha hagut de treure una mà prodigiosa a un xut de Kike Barja des de la frontal. Més enllà d’aquesta arribada, qui manava era el Barça, que rondava amb perill l’àrea local. De fet, ha estat qüestió de centímetres que Osasuna no es quedés amb deu homes després d’una mà del porter Sergio Herrera fora de l’àrea. La vermella ha quedat invalidada per fora de joc previ de Messi.

El ‘10’, però, ha estat decisiu minuts més tard amb una genial assistència cap a Jordi Alba, que ha afusellat la porteria local amb una violenta rematada a gol. L’eterna connexió que no té fi suposava el 0-1.

Abans de la mitja part, Ter Stegen hauria de tornar a intervenir en una rematada de Rubén García des de pràcticament l’àrea petita. L’alemany, com sempre, ha estat decisiu sota pals.

Ilaix Moriba s’estrena com a golejador

La segona meitat ha arrencat amb un canvi: Dembélé per Umtiti. Canviava la disposició dels blaugrana, però l’equip de Koeman ha continuat sent l’amo de la pilota. Els ensurts d’Osasuna s’han reduït i el Barça, tot i no generar grans ocasions, manava amb comoditat.

Martin Braithwaite i Ilaix Moriba han oxigenat l’equip a 20 minuts del final, substituint Griezmann i Sergio Busquets. Ha estat precisament el jove futbolista del Barça B, Ilaix Moriba, qui ha signat el 0-2 definitiu a Pamplona. No ha estat un gol qualsevol, sinó un de nota: des de la frontal ha teledirigit un xut impossible amb la seva cama esquerra. S’estrenava, doncs, al mateix estadi i a la mateixa porteria que Ansu Fati. Casualitat?

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut