Barça – Sevilla: Una remuntada que val una final (3-0, 3-2)

Els culers s’imposen els gols de Dembélé, Piqué i Braithwaite i obtenen un bitllet per a la final de Copa al remuntar el 2-0 de l’anada

Una remuntada que val una final de Copa. El Barça ha completat un gran partit contra el Sevilla al Camp Nou, amb intensitat i ocasions de perill. Dembélé ha avançat als de Ronald Koeman a la primera meitat i quan semblava que el matx s’acaba ha aparegut Piqué per forçar la pròrroga.

Un temps extra en el qual els blaugrana han seguit demostrant la seva superioritat i Braithwaite ho ha materialitzat marcant el 3-0. Un resultat que permet als culers capgirar el 2-0 de l’anada i classificar-se per a la final de Copa

Domini blaugrana absolut

Els blaugrana han començat amb molta intensitat el matx. La primera arribada ha estat en una acció de Dest que no ha rematat Dembélé per ben poc. I poc després el mateix jugador francès ha tornat a tenir una altra oportunitat que no ha pogut materialitzar. El Sevilla ha desplegat una pressió alta, però les ocasions de perill han estat del Barça.

Dembélé avança el Barça

Fins que Dembélé ha fet justícia avançant al Barça als 11 minuts de joc. Un gran gol del jugador francès amb un xut des de la frontal de l’àrea que feia justícia als bons minuts culers. Després del gol els de Ronald Koeman han mantingut la possessió, però el Sevilla ha començat a generar perill ofensiu. El bon joc culer s’ha mantingut i les arribades de perill eren constants, però el 2-0 i l’empat de l’eliminatòria no acabava d’arribar.

La insistència té premi

La segona meitat ha mantingut la intensitat i la incertesa en tot moment. I és que el Barça ha gaudit de bons moments en els primers compassos del joc. Jordi Alba ha enviat la pilota al pal en una rematada de volea.

Poc després l’àrbitre ha assenyalat penal en contra el Barça. Però Ter Stegen ha tornat a demostrar la seva classe sota pals, evitant el gol andalús. I en el darrer minut del temps reglamentari, amb superioritat numèrica per la segona targeta groga a Fernando Reges, una centrada de Griezmann l’ha aprofitada Piqué per situar el 2-0. Un gol que enviava el partit a la pròrroga.

Braithwaite materialitza el bitllet per a la final

El Barça ha saltat a la pròrroga amb la mateixa intensitat que la resta del partit i Braithwaite no ha desaprofitat una centrada de Jordi Alba per situar el 3-0 que situava els culers a la final de Copa. I així ha estat tot i les ocasions dels dos conjunts. El Barça disputarà la seva 42a final de Copa de la seva història.