Els 20 convocats per buscar la final de Copa
Ofert per

Els 20 convocats per buscar la final de Copa

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per jugar contra el Sevilla aquest dimecres a les 21 hores

El Camp Nou serà l’escenari de la tornada de la semifinal de la Copa del Rei que enfrontarà al Barça amb el Sevilla, amb un resultat advers de l’anada al Pizjuán on els de Ronald Koeman van perdre 0 a 2. Aquest dimecres els blaugranes buscaran capgirar l’eliminatòria per poder accedir a la final de Copa i seguir optant al primer títol de la temporada.

El tècnic holandès ha facilitat aquest dimecres al matí la llista de 20 convocats on destaca l’alta mèdica de Pedri, que s’ha recuperat de l’estirament al soli que va tenir contra el Sevilla el passat cap de setmana. D’altra banda, l’uruguaià Ronald Araujo és baixa per unes molèsties al turmell esquerre. La seva evolució en marcarà la seva disponibilitat.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Griezmann, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió R. Araujo, Pjanic, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut