Els 22 convocats per anar a Sevilla

Els 22 convocats per anar a Sevilla

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 22 jugadors citats per jugar contra el Sevilla aquest dissabte a les 16.15 hores

Torna la Lliga i en un dels escenaris més complicats: l’estadi Ramon Sánchez Pizjuán. El Barça es veurà les cares amb els de Julen Lopetegui, actual quart classificat de la Lliga, en un duel que es tornarà a repetir el proper dimecres en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Aquest dissabte els de Ronald Koeman buscaran distanciar-se del Sevilla a la classificació, una distància que ara mateix és de dos punts. De fet, els de Nervión no perden a la Lliga des del 12 de gener al Wanda contra l’Atlètic de Madrid (2-0). Koeman ha facilitat aquest divendres al matí la llista de 22 convocats on destaquen les novetats de Ronald Araujo, que ha rebut l’alta mèdica, i el migcampista del filial Ilaix Moriba i la baixa de Pjanic, que té molèsties al turmell dret i és baixa.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Pjanic, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres al matí, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el Sevilla. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. El migcampista bosnià Miralem Pjanic ha fet treball específic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut