FC Barcelona - Cadis: En ment, reprendre el camí del triomf

FC Barcelona - Cadis: En ment, reprendre el camí del triomf

(14 hores) Els blaugranes, que reben la visita del 'Submarí groc' en partit de Lliga, buscaran seguir navegant en la ratxa de victòries seguides, de moment set, en el torneig regular

El Barça té al cap reenganxar-se al triomf. Després de l'ensopegada en l'anada dels vuitens de Champions, els de Koeman reprenen el camí de la Lliga per disputar la jornada 24. El conjunt andalús arriba al Camp Nou (14 hores) per testar la imbatibilitat barcelonista lliguera d'aquest 2021. 

En aquest Barça-Cadis, els de Koeman tenen l'objectiu d'allargar les set victòries consecutives en el torneig regular. En l'altre costat de la balança, el conjunt andalús arriba amb la voluntat de puntuar per trencar una ratxa de quatre derrotes seguides.

El rival

Entrenador: Álvaro Cervera. En el seu historial d'enfrontaments davant els culers solament hi figuren dos partits. El de la primera volta d'aquesta present Lliga, Cadis 2 - Barça 1, i el del Racing 0 - Barça 2 del curs 2011/12.  

El seu registre de duels contra els blaugranes és més ampli si mirem els matxs contra el Barça B o els que va disputar com a jugador. Destacar que en la seva època de futbolista es va batre pel triomf amb Koeman sobre el camp; i fins en cinc vegades, de les vuit vegades que es van oposar, l'holandès es va embutxacar la victòria. 

Els golejadors: Álvaro Negredo, amb sis gols, és el màxim artiller del 'Submarí groc' en Lliga. L'exbarcelonista 'Choco' Lozano l'escuda amb tres dianes. 

Classificació: L'elenc groc ocupa la 15a posició amb 24 punts, tres per sobre del descens. Val a dir que des del passat 10 de gener, el Cadis no s'apodera dels tres punts. Des de llavors encadena un empat i quatre derrotes consecutives.   

15 anys després, l'Estadi reprèn els precedents

  • Des del Barça 1 - Cadis 0 de l'any 2006, el conjunt groc no trepitja l'Estadi. D'aquesta manera, després de quasi 15 anys d'absència el Cadis retorna a un camp que no li és propici. El balanç és de 12 partits i cap triomf com a visitant: 11 derrotes i un empat.  

Sempre un ull sobre Messi

Contra els cadistes, el 10 blaugrana té un rècord per batre. I ja sabem què acostuma a passar quan a Messi se li presenta una oportunitat per engrandir les seves estadístiques. No només pot ser el blaugrana amb més partits en Lliga (506), sinó que pot sumar el rival batut número 38 en competició regular. 

La convocatòria de Koeman

Aquests són els 21 noms culers que conformen la convocatòria per aquest Barça-Cadis: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki i Mingueza. Són baixa per lesió Ronald Araujo, Philippe Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati. 

Uns futbolistes, que tal com va exterioritzar el tècnic holandès en roda de premsa, tenen com a objectiu seguir la bona trajectòria en Lliga. Davant, el conjunt groc, els blaugranes tenen entre cella i cella augmentar la ratxa de set victòries seguides. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut