Pochettino: “Tenim absències importants, però volem guanyar”

Pochettino: “Tenim absències importants, però volem guanyar”

El tècnic argentí també ha qualificat aquest Barça-PSG com "una eliminatòria entre dos equips aspirants al títol"

"Una eliminatòria entre dos equips que aspiren a guanyar la Champions", així ha descrit Mauricio Pochettino el Barça-PSG. Un duel de vuitens de final de la competició de les estrelles que viurà el primer episodi el dimarts 16 de febrer al Camp Nou. Un escenari que aquest dilluns ha viscut la prèvia de l'elenc parisenc. 

Si el tècnic argentí, juntament amb el futbolista Leandro Paredes, ha comparegut aquesta tarda de dilluns 15 de febrer en roda de premsa prèvia al partit, Koeman i Jordi Alba ho havien fet al matí. 

Les baixes del PSG

Neymar, Di María, Juan Bernat, Dagba, Franchi, Pembélé i Simons. Aquests són les baixes en la convocatòria parisenca. “Tenim absències importants, però l'equip està preparat per competir. Volem guanyar”, ha declarat el tècnic de Murphy. 

En la llista que ha viatjat a Barcelona aquest matí de dilluns 15 de febrer sí que hi figuren noms com el de l'exblaugrana Rafinha o Verratti, que es presentaven com a possibles dubtes. 

Així doncs, aquests són tots els homes de Pochettino que s’enfrontaran al FC Barcelona al Camp Nou: Bakker, Diallo, Draxler, Florenzi, Gueye, Ander Herrera, Icardi, Kean, Kehrer, Kimpembe, Kurzawa, Letellier, Marquinhos, Mbappé, Michut, Keylor Navas, Paredes, Pereira, Rafinha, Sergio Rico, Pablo Sarabia i Verratti. 

L’arribada de Pochettino

El tècnic argentí va aterrar a la banqueta de París el passat 2 de gener per substituir Thomas Tuchel. Des de llavors, des de la jornada 18 de la Ligue 1, l’exentrenador de Tottenham o Espanyol ha sumat 6 victòries, un empat i una derrota. A més, ha alçat el títol del Trophée des Champions. "Ens adaptem ràpid. M'he trobat uns jugadors amb ambició, amb ganes d'entrenar", ha explicat l'argentí. 

Si Pochettino suma 44 dies a l'àrea tècnica del PSG, Koeman acumula sis mesos al capdavant de la banqueta culer. "El Barça ha evolucionat amb l'arribada de Koeman. L'equip és més sòlid", ha descrit l'exfutbolista. 

Reincorporats a la dinàmica del triomf 

PSG 2 - Niça 1, partit on va reaparèixer Keylor Navas després de tres partits i mig d’absència per lesió, Caen 0 - PSG 1, Marsella 0 - PSG 2, PSG 3 - Nimes 0. Aquests són els quatre triomfs consecutius de Les Parisiens d’ençà que van perdre a l’estadi del Lorient per 3-2. Des d’aquella derrota, els de Pochettino han pogut alçar el Trophée des Champions i escalar una posició a la Ligue 1.  

Actualment, el conjunt de París ocupa la segona posició de la lliga francesa, a un punt del líder, el Lille. Cal destacar que, aquest curs, és habitual veure canvis en les primeres posicions. Perquè el PSG, el Lille i L’OL es van intercanviant la primera, la segona i la tercera plaça. 

Ara, els Rouge et Bleu han deixat aparcada la lliga per centrar-se en els vuitens de la competició de les estrelles davant el Barça. "Haurem de competir contra un equip que també aspira a guanyar la Champions; té grans campions i un gran entrenador", ha dit Pochettino. També ha afegit que serà una eliminatòria entre "dos equips que aspirem a guanyar la Champions". Una apassionant eliminatòria. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut