Koeman:

Koeman: "Afrontem l'eliminatòria amb ambició i confiança"

El tècnic blaugrana ha destacat en la prèvia del duel contra el PSG que "els dos equips tenim baixes importants però serà una eliminatòria molt interessant"

S'acosta el retorn de la Lliga de Campions. Barça i PSG s'enfrontaran aquest dimarts a l'anada dels vuitens de final, i Ronald Koeman ha parlat en la prèvia de el partit. El tècnic blaugrana ha destacat que "tenim molta il·lusió per afrontar aquests partits i serà una eliminatòria duríssima". A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Retorn de la Champions

"Tenim molta il·lusió per afrontar els partits de Champions. És una eliminatòria duríssima, el PSG té un gran equip. Serà una eliminatòria molt interessant".

La millora de l'equip

"Hem millorat els últims mesos, però ells tenen molta qualitat. Seran dos partits molt bonics".

"Crec en el meu equip i en els meus jugadors. Tenim una clara millora en el joc i en els resultats. És una eliminatòria igualada, afrontem els dos partits amb molta ambició i confiança. Estem en un bon camí".

"Hi ha molts jugadors, com Dembélé, que han millorat el tema físic".

Piqué

"Gerard porta uns dies entrenant amb el grup, tenim bones sensacions. Ha estat un temps fora i demà decidirem si està a la llista. Si un jugador està en la llista té opcions de jugar".

Les baixes

"Per a qualsevol equip és important tenir els jugadors disponibles. Di Maria i Neymar són grans jugadors, però a nosaltres també ens falten jugadors que ens fan més forts. Els dos equips tenim baixes importants".

Araujo

"Araujo no ha entrenat i no arriba per al partit contra el PSG. Qualsevol dels nostres defenses ha fet bons partits i no tinc cap dubte que sabrem defensar el PSG".

L'eliminatòria

"És una eliminatòria de dos partits, cal intentar marcar i no encaixar. Som un equip que ens agrada tenir la pilota i serà molt important deixar la porteria a zero".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut