Barça – Alabès: Golejada abans de la Champions (5-1)

Barça – Alabès: Golejada abans de la Champions (5-1)

Trincao (2), Messi (2) i Junior donen la 7a victòria consecutiva a la Lliga al conjunt blaugrana en una gran actuació dels culers

Gran victòria blaugrana per seguir la ratxa lliguera. Els culers han golejat a l'Alabès (5-1) amb dos doblets de Trincao i Messi i un gol de Junior, i sumen la 7a victòria consecutiva a la Lliga, just abans d'afrontar el retorn de la Lliga de Campions el proper dimarts.

Trincao torna a veure porteria

Els culers han iniciat molt actiu en atac, i Griezmann i Messi han gaudit de les primeres ocasions del matx, sense fortuna en la definició. A poc a poc, però, l’Alabès ha anat millorant sobre la gespa i també ha disposat d’algunes arribades, igualant el partit en quant a sensacions. Però de nou, tal i com va succeir la darrera jornada contra el Betis, ha aparegut Trincao per veure porteria i inaugurar el marcador: passada enrere d’Ilaix cap al punt de penal i el portuguès, amb l’esquerra, anota el primer (1-0, minut 29).

Amb el gol, el Barça ha tornat a recuperar el domini i un gol de Messi després d’un mà a mà de Griezmann ha estat anul·lat per part del VAR per un fora de joc mil·limètric. Tot i així, l’argentí s’ha pogut treure l’espineta just abans del descans i, amb un espectacular llançament ajustat des de la frontal, Messi ha situat el 2-0 (minut 46) per doblar l’avantatge.

Reacció visitant

La segona meitat, però, no ha començat de la millor manera per als culers: error en la passada d'Ilaix que aprofita Luis Rioja per retallar distàncies al marcador (2-1, minut 57). El Barça ha reaccionat ràpidament amb clares ocasions per Messi i Trincao, però s'han trobat amb un gran Pacheco sota pals. 

Sentència blaugrana

El tercer gol blaugrana, però, no s'ha fet esperar i en un minut, han arribat els doblets de Trincao i Messi. Gran passada en profunditat de Pedri per Messi, Pacheco atura el mà a mà i Trincao aprofita el refús per situar el 3-1 (minut 74). Tot seguit, canonada espectacular de Messi des de la frontal que entra per tota l'escaire per marcar el quart (4-1, minut 75). Cinc minuts després, arribaria la cirereta del pastís: brutal passada de Messi per Griezmann, que assisteix a Junior i anota el 5-1 definitiu (minut 80). Finalment, victòria contundent del Barça per afrontar de la millor manera el duel de dimarts contra el PSG. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut