PRÈVIA | FC Barcelona - Alabès: Retorn al Camp Nou per retrobar-se amb el triomf

PRÈVIA | FC Barcelona - Alabès: Retorn al Camp Nou per retrobar-se amb el triomf

(21 hores) Els de Koeman aparquen la Copa per centrar-se en Lliga, on encadenen sis victòries seguides

El Camp Nou espera el Barça - Alabès. Després de l'ensopegada en l'anada de les semifinals de Copa, els de Koeman s'endinsen en la dinàmica de la Lliga. El conjunt basc arriba a l'Estadi (21 hores) per testar la imbatibilitat barcelonista lliguera d'aquest 2021. 

Barça i Alabès es batran en la jornada 23 de Lliga. Un duel on els homes de Koeman volen allargar les sis victòries consecutives en competició regular. Per la seva banda, el conjunt de Vitòria té l'objectiu de puntuar per tercer partit seguit. Abans d'iniciar un mes ple de partits.

3200x2000-NOTICIA-schedule-FEBRER-CAT-min

El rival

Entrenador: Abelardo. L'asturià mai ha estat capaç d'endur-se el triomf davant els culers: set partits que reflecteixen sis derrotes i un empat. 

Curiosament, aquest duel entre catalans i vitorians també servirà per veure un enfrontament d'excompanys. Perquè el Pitu Abelardo i Koeman van coincidir al centre de la defensa barcelonista a la temporada 1994/95.

Els golejadors: Joselu, amb cinc gols, és el màxim artiller dels babazorros en Lliga. Lucas Pérez, amb quatre dianes, i Edgar Méndez, amb tres, l'escuden en la faceta anotadora. 

Classificació: El Glorioso ocupa la 16a posició amb 22 punts, dos per sobre del descens. En el seu últim matx lliguer, es va endur el triomf contra el Valladolid (1-0) i, d'aquesta manera, va posar fi a una ratxa de sis partits sense guanyar: dos empats i quatre derrotes.  

Els precedents, favorables

  • Des de la derrota per 1-2 al Camp Nou el curs 2016/17, en Lliga, el Barça no ha perdut en els seus últims vuit partits davant contra els albiazules: set victòries i un empat. La igualada és la que es va veure en el partit de la primera volta a Mendizorrotza (1-1). 
  • Com a locals, els blaugranes han guanyat 12 dels 15 partits que han disputat davant l'Alabès en el torneig domèstic. 

Les paraules de Koeman

"Volem seguir la bona trajectòria dels darrers partits de Lliga", va manifestar el tècnic holandès en la prèvia del matx. Recordem que els culers, que jugaran el segon partit del 2021 com a locals, duen sis victòries seguides en la competició regular:

Ara, la voluntat i el repte dels de Koeman és eixamplar aquest registre de victòries davant l'Alabès. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut