Cinc dades excepcionals del Granada - Barça

Repassem les curiositats que ens deixa el gran triomf del barcelonistes al Nuevo Los Cármenes

Una remuntada èpica que deixa dades excepcionals. El Barça va vèncer al Nuevo Los Cármenes (3-5) amb una gran remuntada per superar al Granada a la pròrroga i classificar-se per a les semifinals de Copa. Un duel vibrant i trepidant fins al final, on els de Ronald Koeman van realitzar un autèntic partidàs, i així ho demostren les dades del partit. A continuació, repassem les 5 més destacades:

1) El primer doblet de Jordi Alba com a blaugrana. El lateral barcelonista, que durant els seus 362 partits amb el primer equip ha anotat un total de 20 gols i ha repartit 68 assistències, va aconseguir davant el Granada el seu primer doblet com a jugador del FC Barcelona. Aquest, però, ha estat el segon doblet de la carrera professional de Jordi Alba, ja que el primer va ser el juny de 2013 amb la selecció espanyola davant Nigèria a la Copa Confederacions del Brasil.

mini_2021-02-03 GRANADA-BARCELONA 60

2) 36 rematades a gol. Els culers van assetjar a la porteria rival durant tot el partit, i van xutar contra Aarón un total de 36 vegades! A més 20 de les rematades van anar entre pals i cinc van acabar en gol. Cal remuntar-se fins a la temporada 2005/06 per trobar un partit amb també 36 rematades culers: va ser un triomf contra el Màlaga per 2-0 al Camp Nou.

3) 3 gols a la pròrroga per primera vegada. En els més de 121 anys d'història del Club, el Barça mai havia marcat tres gols en una pròrroga. A més, aquesta va ser la quarta pròrroga blaugrana en els darrers set partits.

4) Griezmann, de rècord. Per primera vegada des que és jugador del Barça, el davanter francès va anotar dos gols i va repartir dues assistències en un mateix partit. A més, Griezmann ja acumula sis gols i sis assistències en aquest inici de 2021. Imparable.

mini_2021-02-03 GRANADA-BARCELONA 65

5) 5 gols fora de casa... sense gol de Messi! Per tercera vegada en 14 anys, el Barça ha marcat cinc gols en un partit fora de casa amb Messi sobre el terreny de joc i l'argentí s'ha quedat sense marcar. Les altres dues ocasions on va passar el mateix va ser un 1-5 a l'RCD Stadium contra l'Espanyol (2011) i un 3-5 contra el Múrcia el 2008. Tot i així, Messi va donar l'assistència del primer gol i va participar de manera decisiva en les jugades del segon i el quart.