Griezmann: gols decisius

Griezmann: gols decisius

El davanter francès suma 25 gols amb l'elàstica del FC Barcelona, 15 dels quals han servit per avançar els culers en l'electrònic

Antoine Griezmann adhereix el seu nom al fons de la xarxa. El 7 acumula 25 gols amb el FC Barcelona. I quinze d'ells han servit perquè els culers s'apoderessin del marcador. L'últim exemple es va produir en l'últim matx; una rematada de Le Petit Prince va atorgar els tres punts davant l'Athletic Club (2-1)

25 dianes com a blaugrana 

Des de la seva arribada al Barça, l'estiu del 2019, Griezmann ha firmat 25 gols. Els dos primers davant el Betis (5-2) i el darrer davant l'elenc bilbaí. Vila-real, Getafe, Granada, Reial Societat, Eibar, Atlètic de Madrid, Osasuna, Mallorca, Leganés, Alabès, Borussia Dortmund, Nàpols, Dinamo de Kíev, Eivissa i Ferencváros són els altres rivals que ha golejat el francès com a barcelonista. 

15 d'aquestes 25 dianes que ha celebrat com a culer han posat per davant al Barça en l'electrònic. Unes estadístiques que refermen el seu ímpetu d'aportar quirats, treball i punts a l'equip. 

Aquesta quantitat de gols el situen com el tercer màxim anotador gal de la història barcelonista. Al davant té Henry (49) i Giuly (26). 

En ratxa

El de Mâcon, i comptabilitzant totes les competicions, ha participat en nou gols barcelonistes en els darrers vuit partits: 

A més, ressaltar que en aquest 2021 Griezmann acumula cinc gols en els nou partits que duu el Barça. Unes xifres que contrasten amb els cinc gols en 21 partits durant el 2020. 

Sens dubte, el barcelonista ha arrencat l'any connectat al gol. Una figura que jornada rere jornada envia la seva qualitat i energia al fons de la xarxa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut