Messi: 650 gols amb el Barça

Messi: 650 gols amb el Barça

El crac argentí anota el seu 49è gol de falta amb el Barça i ja en suma 12 a la Lliga

Leo Messi segueix sumant. El crac argentí ha estat un dels grans protagonistes de la victòria culer contra l’Athletic Club en la nit en què el FC Barcelona es retrobava, més d’un mes després, amb el Camp Nou. Un golàs seu de falta l’han permès assolir les 650 dianes amb el Barça (en 755 partits).

La diana ha estat la 49a de falta de Messi amb el Barça, que també n’ha fet 6 més amb l’Argentina. Per tant, el ‘10’ frega la cinquantena, una xifra descomunal. En aquest 2021 ja en porta dues de falta directa, després de la que va signar al camp del Granada (0-4), precisament el proper rival del Barça, aquest dimecres als quarts de final de la Copa del Rei. 

Amb aquesta diana, doncs, Leo Messi continua molt i molt viu en la lluita pel Trofeu Pitxitxi. Amb 12 gols marcats a la Lliga, se situa a només dos de Luis Suárez, que aquest diumenge ha signat un doblet amb l’Atlètic de Madrid al camp del Cadis.

Sergi Roberto torna 69 dies després

Una altra de les grans notícies de la nit ha estat el retorn de Sergi Roberto. 69 dies després de patir una ruptura al recte femoral de la cuixa dreta produïda en el duel contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano, el ‘20’ blaugrana ha reaparegut disputant els últims 25 minuts de partit. Ha actuat d’interior dret, ocupant el lloc de Pjanic, i participant en la jugada que ha suposat el 2-1 de Griezmann.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut