El Granada, el rival als quarts de la Copa

El Granada, el rival als quarts de la Copa

El duel, a partit únic, es disputarà a l'Estadi de Los Cármenes el dimecres 3 de febrer a les 21.00 hores

Rival confirmat a la Copa del Rei! El Barça disputarà els quarts de final de la competició copera davant el Granada. El duel, a partit únic, es disputarà a l'Estadi de Los Cármenes el dimecres 3 de febrer a les 21.00 hores. La resta de partits seran Betis - Athletic, Levante - Vila-real i Almeria - Sevilla.

Cal recordar que els culers arriben a aquesta ronda després d'eliminar al Cornellà (0-2, amb gols de Dembélé i Braithwaite) als setzens de final, i al Rayo Vallecano (1-2, gols de Messi i De Jong) als vuitens. 

Així doncs, serà la tercera ronda per als de Ronald Koeman, que buscaran aconseguir l'accés a les semifinals de la Copa amb una visita sempre complicada con és a l'Estadi de Los Cármenes.

Aquest curs, però, els culers ja saben el que és guanyar allà: Fa poc més de dues setmanes, els barcelonistes van golejar a Granada (0-4) amb doblets de Leo Messi i Antoine Griezmann. Aquí tens els highlights d'aquell gran triomf a la Lliga: 

Tres precedents a la Copa

Culers i granadins s'han vist les cares a la Copa del Rei un total de dues vegades (tres partits), totes elles fa més de 60 anys. El primer duel va ser als vuitens de final del curs 1948/49, on el Barça va golejar amb un global de 7-2 (5-0 a Barcelona i 2-2 a Granada). Deu anys després, a la campanya 1958/59, es van veure les cares a la final, on el Barça va vèncer també amb un contundent 4-1. Així doncs, precedents molt favorables als blaugrana, que intentaran tornar a vèncer al conjunt nazarí. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut