Rayo Vallecano - Barça: Remuntada i cap a quarts (1-2)!

Rayo Vallecano - Barça: Remuntada i cap a quarts (1-2)!

Els gols de Messi i De Jong capgiren un gol de Fran García i permeten als de Koeman passar a la següent ronda de la Copa

El FC Barcelona ha aconseguit classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei. I ho ha fet després de derrotar el Rayo Vallecano, a l’Estadi de Vallecas (1-2), no sense haver de treballar de valent. Perquè, tot i que els de Koeman han dominat bona part del partit, han hagut de capgirar un gol de Fran García a la represa. Els gols de Leo Messi i Frenkie de Jong, finalment, han fet possible que els culers siguin al bombo del sorteig per a la propera ronda de la competició del KO. 

Domini sense eficàcia 

El Barça es podria haver avançat en el marcador en un primer temps en què els de Koeman han dominat amb claredat, però no han estat encertats. S’han vist dos pals, un de De Jong (min 19) i un altre de Riqui Puig (min 36), així com unes quantes ocasions clares que ha tret Dimitrievski, com una falta de Messi o un xut de Griezmann. 

Cop del Rayo

Però el Rayo, que ha aguantat bé els intents dels blaugrana en el primer temps, ha aprofitat que el Barça s’ha encallat a la represa per fer mal. Ho ha provat un parell de cops, però ha estat en una contra que ha culminat Fran García quan s’ha avançat en el marcador (1-0, min 63).    

Reacció blaugrana

La motivació per capgirar el resultat en contra i els canvis de Koeman –han entrat Dembélé, Pedri i Jordi Alba- han activat una mica el Barça, que no ha trigat gaire a fer l’empat. Ha arribat abans del minut 70, després que Griezmann rebés una passada en profunditat de De Jong i centrés cap a Messi, que ha marcat a plaer (1-1, min 69). 

La reacció no s’ha aturat aquí, perquè el marcador ha acabat de capgirar-se després d’una passada de Messi cap a Jordi Alba, d’una centrada del lateral i d’una rematada de De Jong, que ja suma 5 gols aquesta temporada (1-2, min 80). 

Resultat definitiu, tot i que els locals no han baixat els braços i ho han intentat fins al final, però sense fortuna. D’aquesta manera, el nom del Barça apareixerà al sorteig del proper divendres, el dels emparellaments dels quarts de final de la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut