Messi supera Samitier com el futbolista del Barça amb més partits de Copa

Messi supera Samitier com el futbolista del Barça amb més partits de Copa

El crac argentí disputa a Vallecas el seu 76è partit a la competició del KO i supera Josep Samitier, llegenda del Barça de fa un segle

Cada cop són menys les classificacions històriques que no lidera Leo Messi. Aquest dimecres, a Vallecas, el crac argentí ha superat una llegenda com Josep Samitier a la llista de jugadors del FC Barcelona amb més partits disputats a la història de la Copa del Rei. Messi ja en suma 76, un més que la referència blaugrana de fa exactament un segle.

En aquests 76 partits a la Copa del Rei, Messi ha marcat 54 gols, una xifra que només supera el propi Josep Samitier en clau blaugrana (64 gols). En canvi, el ‘10’ argentí el supera pel que fa a títols. N’ha guanyat 6, com Sergio Busquets, Gerard Piqué i Andrés Iniesta, un rècord superat únicament per Agustín Gainza (7), jugador de la dècada dels 40 i 50 de l’Athletic Club.

A més, l'argentí ha anotat el gol de l'empat davant el Rayo i ha iniciat la jugada que ha acabat amb el gol de De Jong, sent clau, de nou, en la victòria barcelonista.

Busquets i Piqué, prop del Top-5 de partits jugats

Seguint en clau de Copa, per darrere de Messi (76 partits jugats) i Samitier (75) figuren altres llegendes del Club com Andrés Iniesta (73), Vicenç Piera (71), Xavi Hernández (70) i Josep Segarra (69). A prop hi són dos jugadors de la plantilla actual: Sergio Busquets (66) i Gerard Piqué (61).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut