Cinc victòries consecutives a domicili a la Lliga

Cinc victòries consecutives a domicili a la Lliga

El triomf davant l’Elx representa la millor ratxa de triomfs lluny del Camp Nou des de setembre de 2016, amb Luis Enrique com a tècnic

Valladolid (0-3), Osca (0-1), Athletic Club (2-3), Granada (0-4) i Elx (0-2). Cinc partits que representen cinc victòries consecutives a domicili en partits de Lliga. Una ratxa que no es veia des de setembre de 2016, amb Luis Enrique com a tècnic.

Llavors, els blaugrana van vèncer el Deportivo (0-8), el Betis (0-2), el Granada (0-3), l’Athletic Club (0-1), el Leganés (1-5) i l’Sporting de Gijón (0-5) entre el final de la temporada 2015/16 i l’inici de la 2016/17. 

13 gols a favor, 2 en contra

Les cinc victòries seguides a domicili a la competició domèstica han servit per escalar posicions a la Lliga. Partits en què el Barça de Koeman ha aconseguit 13 gols a favor.

Però també s’ha mostrat fort en defensa, amb només 2 gols encaixats (a San Mamés) per Ter Stegen en aquests cinc duels. De fet, la porteria a zero contra l’Elx significa la novena consecutiva contra un mateix rival, rècord blaugrana en la història de la competició.

Ara, el proper repte serà igualar les sis victòries de Luis Enrique. El següent partit de Lliga fora de casa és contra el Betis, el diumenge 7 de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut