Araujo:

Araujo: "Treballo per tenir oportunitats i estic content d'aprofitar-les"

El central uruguaià parla de l'actualitat blaugrana i de les seves impressions en la seva primera temporada com a jugador del primer equip

Ronald Araujo, peça clau en la defensa de Ronald Koeman, ha parlat aquest divendres sobre l'actualitat blaugrana i també sobre les seves sensacions en la qual està sent la seva primera temporada com a jugador del primer equip, tot i haver debutat el passat curs. L'uruguaià ha destacat que "estic content perquè vam passar de ronda davant un rival difícil pel camp on jugàvem". Araujo ha afegit: "Jo ja havia jugat allà més vegades i sabia que era un camp difícil. Podríem haver tancat el partit abans, però l'objectiu era guanyar".

Quant a les seves últimes participacions, el central destaca: "Treballo per tenir oportunitats i estic content d'aprofitar-les i que em donin confiança, poder sumar minuts i ajudar a l'equip. Un jugador que juga sempre està content. Estan sortint les coses bé però he de seguir treballant, encara queda molt per aprendre i seguir sumant experiència".

Araujo també ha parlat de l'equip: "La plantilla que tenim és molt bona, hi ha bon grup. Des que vaig arribar em van ajudar". Finalment, també fa balanç dels últims partits: "Estem cometent errors que no hem de cometre, parlem bastant entre els defenses amb el míster i treballant els resultats sabem que arriben". "Lluitarem per la Lliga", ha afegit.

15 partits aquesta temporada

Araujo està completant una bona temporada en el seu primer curs al primer equip. El central uruguaià ha disputat fins al moment 15 partits, 13 ells de titular. I ho ha fet completant bones actuacions, demostrant la seva solidesa defensiva, bona sortida de pilota i el seu potent joc aeri que ha servit per generar gols, accions de perill i penals a favor. 

La seva precisió en les passades també és molt elevada, amb un 89,39% que el situen entre els futbolistes de Ronald Koeman amb millors registres en aquest aspectes. Finalment, també cal destacar que només l’han regatejat en una ocasió en els minuts que ha disputat. Uns bons registres que demostren la projecció de Ronald Araujo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut