Messi no jugarà a Elx

Messi no jugarà a Elx

El Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs presentat pel Club i l'argentí no podrà disputar el partit al Martínez Valero

El Comitè d'Apel·lació desestima el recurs presentat pel FC Barcelona i la sanció de dos partits a l'argentí es mantindrà. D'aquesta manera, el crac argentí complirà el segon partit de sanció aquest diumenge a l'Elx-Barça i en el partit de Copa de vuitens de final ja podria tornar a jugar. Cal recordar que Messi, que mai abans havia vist una targeta vermella amb el FC Barcelona, va ser expulsat en una acció d’atac blaugrana en els últims compassos de la final de la Supercopa.

El crac argentí és segon a la llista del Pitxitxi de la Lliga amb 11 dianes, les mateixes que l'exblaugrana Luis Suárez. Cal recordar que aquesta temporada Leo Messi ha superat Pelé com a màxim golejador de la història amb un mateix club, escollit en l'Equip de l'Any 2020 de la UEFA i ha arribat als 500 partits a la Lliga en els més de 750 partits disputats amb la samarreta blaugrana. Uns registres estratosfèrics. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut