Els 20 convocats de la Copa

Els 20 convocats de la Copa

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 20 jugadors citats per als setzens de final del torneig del KO a Cornellà

Després de la Supercopa d’Espanya i abans del retorn de la Lliga, el Barça té una difícil prova als setzens de final de la Copa del Rei al camp del Cornellà.

Els veïns de l’àrea metropolitana destaquen per ser un dels equips més forts del grup 3 de la Segona Divisió B, on els últims anys s’han convertit en uns fixes al play-off d’ascens. A més, en l’eliminatòria anterior de la Copa del Rei es van imposar a l’Atlètic de Madrid de Simeone també al Municipal de Cornellà. El tècnic Ronald Koeman ha facilitat aquest dijous al matí, després d’una sessió d’entrenament d’activació, la llista de 20 convocats on destaca la presència dels jugadors del filial Ilaix, Mingueza, Konrad, Collado i Arnau Tenas.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Matheus, Umititi, Junior, Ilaix, O. Mingueza, Konrad, Collado i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Dest, Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Messi és baixa per sanció. Jordi Alba i F. De Jong no han entrat per decisió tècnica.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut