Entrenament a La Cartuja

Entrenament a La Cartuja

Els homes de Ronald Koeman s'han exercitat aquest dissabte 16 de gener a la tarda per seguir preparant la final de la Supercopa contra l'Athletic

L’estadi de La Cartuja de Sevilla ha presenciat l'entrenament dels homes de Ronald Koeman. Un estadi que dictaminarà el campió de la Supercopa d’Espanya 2020/21. El FC Barcelona i l’Athletic són els aspirants al primer títol d’aquest curs. 

D'aquesta manera, els futbolistes del primer equip, després d’arribar a la capital andalusa aquest matí, han pogut testar la gespa de l'escenari del partit. Una sessió que ha tingut lloc aquest dissabte 16 de gener la tarda i que ha servit per seguir preparant el duel davant l'elenc basc.

Abans d'aquesta sessió, Sergio Busquets i Ronald Koeman han comparegut en roda de premsa per analitzar el partit contra el conjunt de Bilbao. Ambdós protagonistes han coincidit a l'hora de descriure el matx. "Esperem un partit complicat en què haurem d'estar al nostre nivell", ha expressat el tècnic holandès. Per la seva part, el 5 barcelonista ha albirat un "partit dificilíssim davant un gran rival com és l'Athletic".

I, després, d'aquest entrenament a l'estadi de la Cartuja, Ronald Koeaman i Marcelino García Toral, entrenador de l'Athletic, s'han fotografiat abans de la final. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut