L’Athletic Club, rival del Barça a la final de la Supercopa

L’Athletic Club, rival del Barça a la final de la Supercopa

Els de Marcelino García Toral han guanyat el Reial Madrid en la segona semifinal de la competició per 1-2

El FC Barcelona ja coneix el seu rival a la final de la Supercopa d’Espanya del proper diumenge. I, finalment, serà l’Athletic Club, després de la victòria dels lleons contra el Reial Madrid. Un partit de semifinals en què un doblet de Raul García en el primer temps, el segon gol de penal, ha resultat decisiu (1-2). 

D’aquesta manera, serà la quarta vegada que el Barça i l’Athletic Club es trobin en la final de la competició, però aquest cop serà el primer que ho facin a partit únic i amb el nou format de Final a Quatre. En els tres precedents anteriors, amb partits a anada i tornada, la Supercopa es va tenyir de blaugrana en dues ocasions (83/84 i 09/10). 

El Barça lluitarà per la seva 14a Supercopa

El Barça va accedir a la final després de superar la Reial Societat a la tanda de penals, amb Ter Stegen com a heroi. 

En la final del proper diumenge contra l’Athletic, doncs, els de Koeman lluitaran per assolir la seva 14a Supercopa d’Espanya. 

Cal recordar que el Barça és l’equip que més títols ha guanyat en la història de la competició amb un total de 13, seguit del Reial Madrid, amb 11. Els culers podrien augmentar encara més les diferències i assolir un nou títol. Un trofeu que els culers no guanyen des de fa dues temporades, quan el van aconseguir contra el Sevilla a Tànger, l’any 2019, en l’única edició disputada a partit únic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut