Koeman:

Koeman: "És una oportunitat per demostrar que estem en el bon camí"

El tècnic holandès ha parlat en la prèvia de les semifinals de la Supercopa d'Espanya contra la Reial Societat

A poques hores per a l'inici de la Supercopa d'Espanya, Ronald Koeman ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia de les semifinals contra la Reial Societat. El míster, que se sent confiat, ha assegurat que "és una oportunitat per demostrar que estem en el bon camí" i que "volem mantenir la imatge mostrada les últimes setmanes".

Davant, però, hi haurà un rival "fort, que vol jugar i pressionar i que té les idees clares". "Serà un partit molt interessant", ha comentat, a més de fer les següents declaracions destacades:

Sobre l'estat de forma de l'equip

"Estem millorant. Últimament l'equip està confiat, concentrat en totes les facetes del joc. El nostre joc també està evolucionant"

"Estem bé, convençuts de treballar i millorar. És un partit amb un rival fort on podem fer un pas endavant important"

"En general, l'equip ofensivament està millor. Tenim més gent arribant des del mig de camp, amb jugadors a dalt que tenen molta qualitat per fer mal. I també defensivament l'equip està treballant bé"

El físic dels jugadors

"L'altre dia hi va haver jugadors amb molèsties, com Messi, Dest o De Jong, però sembla que tots estan disponibles. Araujo va fer treball individual. Veurem aquesta tarda com li va a l'entrenament grupal, però confio que estarà al 100%"

Com s'afronta la semifinal

"El Barça ha de guanyar coses importants. La nostra mentalitat és donar sempre el màxim, amb el millor equip possible per ser a la final"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut