PRÈVIA | Reial Societat – Barça: Arrenca el camí de la Supercopa

PRÈVIA | Reial Societat – Barça: Arrenca el camí de la Supercopa

Els culers afronten les semifinals de la Supercopa d’Espanya davant el conjunt basc en busca d’accedir a la gran final de diumenge a Sevilla

Ja està aquí la Supercopa d’Espanya. El Barça de Ronald Koeman afronta la Final Four amb la intenció d’assolir el primer títol de la temporada. Davant, però, hi haurà la Reial Societat, un equip que aquest any ha demostrat tenir un gran nivell a totes les competicions i que també buscarà l’accés a la gran final de diumenge.

Així doncs, culers i Txuri-urdins es veuran les cares aquest dimecres a El Árcangel, a Còrdova, en la primera semifinal (21.00 hores). L’altre duel tindrà lloc dijous entre els altres dos semifinalistes: Athletic Club i Reial Madrid. La final la disputaran els dos guanyadors de les semifinals el diumenge 17 a Sevilla.

El rival

La Reial Societat arriba al duel com a 5è classificat a la Lliga, classificat per als 1/16 de l’Europa League i també per als 1/16 de Copa del Rei on, al igual que el Barça, encara no ha debutat. És a dir, viu a les quatre competicions.

Els d’Imanol Alguacil, tot i que no travessen una bona ratxa de resultats, estan realitzant una gran temporada i compten amb una plantilla molt àmplia i de qualitat. En defensa, compten amb l’experiència de jugadors com Nacho Monreal o Aritz Elustondo a més d’un segur sota pals com és Remiro. Mikel Merino és la gran referència al mig del camp, mentre que en atac, el capità Oyarzabal, juntament amb grans jugadors com Portu, Isak, Januzaj o William José, aporten un perill constant a la defensa rival. El gran dubte és el crac canari David Silva, que arriba tocat.

Entrenador: Imanol Alguacil
Posició a la Lliga: 5è (30 punts)
Balanç a la Lliga: 8V – 6E – 5D
Màxim golejador: Oyarzabal (7 gols)
Classificat per als 1/16 d’Europa League i Copa
Exculers a l’equip: Robert Navarro (categories inferiors)

Precedents

Els barcelonistes ja saben el que és guanyar a la Reial Societat aquesta temporada. En la jornada 19, avançada al desembre precisament per la celebració de la Supercopa, els homes de Koeman van superar als bascos al Camp Nou per 2-1, amb gols de Jordi Alba i Frenkie De Jong. A continuació, repassem els highlights d’aquell matx:

El Barça

El conjunt blaugrana arriba en un gran moment, després d’aconseguir tres victòries seguides fora de casa en només una setmana. Els de Koeman van guanyar amb autoritat a Huesca, Bilbao i Granada, tres visites sempre complicades, i a més ho van fer amb un gran joc. Leo Messi, estrella de l’equip, arriba molt endollat amb dos doblets consecutius i sent Pitxitxi en solitari de la Lliga.

Pel que fa a la convocatòria, Ronald Koeman ha decidit citar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umititi, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-supercopa-

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut